FAQ

Hoeveel mails kan ik per dag/periode verzenden?

Ongeacht het pakket wat je afneemt, met Maildogs kun je onbeperkt e-mails verzenden.

Kan ik Maildogs eerst proberen?

Ja dat kan! Vraag een demo aan op onze website en we nodigen je graag uit om je demo-account te activeren en je wegwijs te maken met ons systeem.

Hoe kan ik mijn demo-account omzetten in een abonnement?

Wij zullen na 30 dagen automatisch contact opnemen om de demo periode te evalueren en te vragen of je het demo-account om wilt zetten in een abonnement. Weet je tijdens of na het gebruik van de demo al dat je het demo-account om wilt zetten naar een abonnement kun je ons altijd zelf benaderen via de telefoon of mail. Wij zullen je demo-account dan zo snel mogelijk omzetten in een abonnement.

Kan ik mijn abonnement upgraden?

Ja dat kan, stijgt het aantal e-mailadressen boven de pakketgrootte of wil je gebruik maken van extra mogelijkheden. Neem contact met ons op en wij zorgen dat je pakket wordt geupgrade.

Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?

Maildogs maakt gebruik van automatische incasso, de factuur zal via de mail toegestuurd worden.

Betaal ik per maand of per jaar?

De prijs is per maand en loopt per jaar.

Wanneer kan ik mijn abonnement stopzetten?

Opzeggen dient minimaal 3 maanden voor de einddatum te gebeuren. Na het eerste jaar is er een uitlooptijd van 3 maanden.

Wanneer kan ik beginnen met mailen via Maildogs?

Zodra er een schriftelijk akkoord ligt voor het gebruik van Maildogs gaat ons team aan de slag om je account startklaar te maken. Vanaf het moment van oplevering kun je direct e-mails en campagnes verzenden.

Krijg ik training in het gebruik van Maildogs?

Ja, bij het afnemen van het abonnement krijg je een uitgebreide training. Van het importeren van contacten tot het maken van een nieuwsbrief, alles komt aan bod.

Waar kan ik terecht met vragen?

Maildogs biedt uitstekende support via e-mail en telefoon. Daarnaast hebben we ook een videohelpcentrum waar je eenvoudig terug kunt vinden hoe je een handeling ook al weer moet uitvoeren.

Kan ik het maken van een nieuwsbrief ook uitbesteden aan Maildogs?

Dit kan zeker, echter staan hier wel kosten tegenover.