Beheer je contacten en segmenteer ze in doelgroepen

Het sturen van massamailings is verleden tijd. Tegenwoordig draait e-mailmarketing om het (hyper-)personaliseren van je e-mails en campagnes. Met Maildogs segmenteer je eenvoudig je contacten in één of meerdere doelgroepen. Krijg inzicht in het gedrag van je contacten en creëer gepersonaliseerde content.

Doelgroep segmentatie

Een gevulde database is een belangrijk onderdeel van je succes met e-mailmarketing. Maildogs biedt de mogelijkheid om je contacten in te delen in doelgroepen op basis van o.a. contactgegevens en klikgedrag.

Personaliseer de inhoud van je campagnes en stuur deze naar relevante doelgroepen.

Verzamel nieuwe contacten

Maildogs beschikt over de tools om snel een database op te bouwen. Heb je al een database? Importeer deze eenvoudig naar Maildogs vanuit je CSV of Excel bestand. Nog geen database?

Verzamel eenvoudig nieuwe contacten met behulp van opt-in formulier op je website.

Analyseer & segmenteer vanuit je rapportage

Naast de afleverratio’s en openratio’s geven de resultaten ook een goed beeld van het klikgedrag van de ontvangers.

Vanuit de rapportage kun je direct nieuwe doelgroepen creëren en je contacten segmenteren zodat zij in de toekomst relevante campagnes en gepersonaliseerde e-mailberichten ontvangen.

Snelle im- en export

Importeer snel je uitgebreide database in Maildogs met behulp van een CSV of Excel bestand. Je huidige database exporteren? Ook dit kan gemakkelijk en snel met Maildogs.

Vrije velden

Maak gebruik van vrije velden zoals tekstvakken en datumvelden zodat alle relevante contactinformatie wordt opgeslagen.

Geïntregreerde API

Importeer je contacten uit een externe database gemakkelijk naar Maildogs of synchroniseer de acties van je contacten automatisch met je eigen gegevens.

Indexeer hard/soft bounces

Maildogs indexeert hard en soft bounces. Hierdoor kun je ten alle tijden je e-mailbestand relevant houden.