Creëer effectieve campagnes en verstuur deze naar je gewenste doelgroep

Maildogs biedt je de mogelijkheid om eenvoudig effectieve campagnes te creëren. Met campagnes zorg je ervoor dat jouw boodschap op het perfecte moment bij de juiste doelgroep aankomt.

Marketing automation: Verstuur het juiste bericht op het perfecte moment

Campagnes zijn een krachtig onderdeel van e-mailmarketing. Maar vaak valt hier nog veel meer uit te halen. Maildogs gebruikt Marketing Automation om het maximale uit jouw campagnes te halen. Hierdoor stuur je het juiste bericht op het perfecte moment naar de door jou gekozen doelgroep. Door gebruik te maken van scenario’s kun je ook het vervolg van je campagne sturen. Dat maakt marketing automation de perfecte tool om jouw campagne een succes te maken.

Maak gebruik van A/B testen voor zichtbaar resultaat

A/B testen worden gebruikt om hypotheses te testen en conversies aantoonbaar te verbeteren. Onderwerp, afzender, inhoud en buttons worden veelvuldig getest. Bekijk welke mail het beste ontvangen wordt door de testgroep en optimaliseer voor het beste resultaat.

Herlanceer je campagne

Wil je nieuwe contacten of een nieuwe doelgroep je succesvolle campagne nasturen? Dat kan met Maildogs, contacten die al in de campagne zitten of deze eerder doorlopen hebben worden automatisch ontdubbeld.

Verzend eerst een testmail

Test je e-mail eerst op de onderwerpregel, personalisatie, verzendgegevens, links en bekijk of het design en de content goed tot zijn recht komen. Doe aanpassingen waar nodig of selecteer de juiste doelgroepen en verstuur je e-mail.

Direct verzenden of inplannen

Maildogs biedt de mogelijkheid om je e-mail of campagne direct te verzenden. Maar je kunt er ook voor kiezen om de verzending in te plannen op een latere datum/tijdstip.

Krachtig verzendsysteem

Maildogs beschikt over een krachtig verzendsysteem en garandeert een goede aflevering van jouw e-mail/campagne. Grote volumes vormen hierop geen uitzondering en worden keurig afgeleverd in de juiste inbox.