Meet en optimaliseer je resultaten

Volg realtime de statistieken van je e-mailcampagne, mailinglijsten, formulieren, enquêtes, activiteit van je contacten en marketing automation campagnes met Maildogs. Alle belangrijke details zijn zichtbaar: afleverratio’s, open ratio’s en klikgedrag. Bekijk de resultaten en optimaliseer jouw e-mail of campagne waar nodig.

Analyseer je klanten op doelgroep en individueel niveau

Maildogs biedt uitgebreide rapportages met daarin de mogelijkheid om de resultaten per doelgroep of individu te analyseren. Meet en optimaliseer opens, clicks, inschrijvingen etc. Hierdoor kom je gemakkelijk te weten wie jouw meest betrokken contacten zijn en waar er mogelijkheden liggen.

Behaal een hogere ROI door je marketing automation te optimaliseren

Het is mogelijk om de volledige rapportages van jouw campagnes te bekijken. Maildogs biedt de mogelijkheid om voor elk niveau in je flow een rapport op te vragen. Hierdoor kun je elke fase analyseren en stuur je indien nodig bij om content etc. te perfectioneren.

Activiteit

Kom er achter door wie, wanneer en hoe vaak jouw e-mailberichten worden geopend, ontdek ook welke call to action buttons het beste presteren.

Google Analytics

Maildogs heeft een ingebouwd Google Analytics systeem waarmee je gemakkelijk kunt zien welke campagnes conversies, website activiteit en verkopen generen. 

Bounces

Wij kunnen je precies uitleggen waarom een bericht niet bij een contact aan is gekomen. Als er sprake is van een hard bounce zullen wij automatisch de onbestaande e-mailadressen verwijderen, hierdoor blijven je contactlijsten schoon en hou je de afleverbaarheid op peil.